Thursday, February 21

Lite av vad jag gjort på slutet

dessa två bara älskar jag


Kram





Wednesday, February 13

Äntligen bilder


Alla hjärtans dag i morgon och dessa små lite udda brev hoppas jag kommer fram till nya ägare i sverige, har hittat modellen i en bok på franska och lite måste jag ju ha fattat.













Har börjat med en bok om mig men den har inte fått så mycket text ännu, gillar sidan med mina gamla skolbilder vist är jag mig lik :)







Har även klätt lite askar och böcker vet att sista bokbilden inte är så bra men jag ska ge bort den i morgonbitti så det blev inge bättre foto tyvärr. den bruna boken gav jag nämligen till en av mina grannar och hennes dotter blev lite avundsjuk så självklart fick hon en också eller ska få i morgon vist passar den boken en 13årig flicka, man ser inte riktigt men bakom mittenblomman sittern en lilablomma och mittenremsan är grön, åså lite prickigt då, de två askarna med döskallar är det en annan svenska som fått eller hennes barn då som tack för all skjuts barnen fått.
nu har ni fått en liten uppdaterng vad som hänt senaste tiden
kram Ulrica







Sunday, February 10

Fotat

men inte laddat ned bilderna ännu så ni får ge er till tåls, sedan har jag bakat semlor idag något jag varit sugen på sedan jul.

tycker ni ska kolla in min virrhöneblogg har en liten namntävling där måste ju döpa min nya lillabil så jag tänkte få lite hjälp från mina vänner så gå gärna in där och hjälp mig med ideer jag lovar ett litet men väldigt fint pris så kom igen gå in och hjälp mig

Saturday, February 9

Nu är jag i ordning

och har börjat pyssla en del men tyvärr inte fotat det jag gjort men det har blivit ett litet album och några klädda askar bla. sedan köpte jag idag en bok om hur man viker lite häftigare album så nu ska jag gå och prova finns väll bara ett mindre problem beskrivningen är på franska men det fanns många bilder :)

kram ulrica