Thursday, June 15

Vi får väll se

om jag hinner skriva något i bloggen mellan allt pysslande och passande av de underbara tonårsbarnen med sommarlov som dessutom är mer morognpigga än modern än så länge, plus mina söta vovvar :)

är nog tyvärr inte världens bästa skribent och stavar som en kratta men tanken med denna blogg är att jag ska kunna visa upp de jag gillar bäst mitt pysslande och mina vovvar barnenhar jag lovat att aldrig lägga ut utan deras medgivande och de tänker jag hålla så dom slipper ni se fast dom är bra fina dom ändå.

idag har jag en anti dag har gjort massa fina kort men det är liksom inte de som behövs göras har dubbelmarkand på lördag och massa omonterat men sitter jag och monterar NÄ de går ju inte fortfarande är min älskade QK för skoj att leka med så den drar mer och när jag inte pysslar hamnar jag lätt här eller så behöver vovvarna lite matte tid.
Nu ska jag snart laga lite middag för maken skulle vist till grannsamhället och gå på glasbanken någon viktig match i kväll tror jag vist, kanske får jag tid att jobba lite till marknaden då istället.

föresten idag fyller barnens yngsta kusin ett år tyvärr bor dom för långt bort men ett litet kort skickade jag som jag hoppas uppskattas, sedan får vi fira lilleman nästa gång vi ses.

men vist var det så at tajg hade annat att göra bäst att skärpa sig lite och börja göra något eler ska ajg sätta mig i soffan och läsa tidningen istället funderar på det, nä nu är det skärpning har 12 kärleksnissar som behöver ansikten innan dom är färdiga för att brännas så det kan jag väll göra i alla fall. får hoppas för min skull att jag itne tittar in här mer i kväll för annars lär det bli stressigt värre i morgon

kram Ulrica

1 comment:

Stamparina said...

Hejsvejs! Då kan vi fira nya bloggar både du och jag idag! Tycker denna verkar helt i min smak. Ska bli kul att läsa vidare. Fin bloggis! Kram