Tuesday, September 26

Min Hjärna har tagit semester

så otroligt jobbigt just nu när jag känner att mitt huvud inte hänger med de har varit mycket migrän ett tag men allt kan väll inte bero på det, jag känner mig helblåst ibland då jag inte klarar saker på tex datorn som jag vet jag kan men just nu tar det jätte lång tid om jag ens kommer på hur jag ska göra, mina stakars vänner på olika mailinglistor borde få jätte stora guldstjärnor då dom har tålamod med virrhönan Ulrica.

Igår var jag med L på hockeyträning och vad häftigt de är att se dessa lyckliga tjejer och även höra killarnas komentarer VA är det ett tjejlag, deras underbara tränare borde få ett pris för all tid hon lägger ner på dessa tjejer hon är ju dessutom aktiv hockey spelare själv plus att hon har två spelande söner och ändå ger hon massa tid till våra döttrar, även de övriga tränarna är duktig men de har ju döttrar i laget så de gör det ju även för sina barn, jag hoppas att dessa tjejer får en bra säsong och inte får dyngstryk i alla matcher de ska spela de får vara med i pojkar 95-96 serie fast dom är födda mellan 92-97 men de äldre har ju bara spelat i 2år så pojkarnas nivå är nästan för svår ibland men det är glädjen som är viktigast och lagkänslan och de har dessa tjejer, ska bli så roligt att få följa dom.

Nu ska jag förksa sätta min hjärna i arbete en stund

KRAM

2 comments:

Annika said...

Hoppas du snart mår bättre, vännen! Stor bamsekram!

Katarina said...

hoppas att allt är bra. vi har bokat bord i Norrmjöle som du tipsade om. Annars har vi fullt upp med att göra små silverbrickor...det blev lite rusning efter dem. Kram och ha en härlig höst och pysselhelg