Sunday, March 18

Pysslat


skrattat, pysslat, pratat, shoppat, skrattat, pratat, pysslat, shoppat, skrattat, shoppat, pysslat osv plus lite sömn

de är beskrivnigne av pysselhelgen i Ö-vik

oj så kul jag och annika haft, lite pyssel blev det gjort också mellan SPåRK attackerna (ja det heter spårk) och garven

vi hade några smågalna superhärliga shoppningsgalna grannar och vi fick sova hos Helena som har scraphuset vilket var underbart han även glutta lite i shoppen :)
min Cuttelbugg är nu väl invigd och den är precis så underbar som jag trott och jag har nu lite roliga utstaningar att leka med och jag vet vila nya dies jag kommer satsa på i framtiden

orkar inte riktigt skriva mer just nu är grymt trött lite bilder får tala men de tvåLo:s jag gjort kan jag inte visa pga att vissa personer inte får se den. men mitt kort eller bok kanske det är men den var med i kort tävligen :)tyvärr var det skitväder då vi åkte hem snorhalt och snöstorm påväg ut ur ö-vik stod en buss som kört upp på den kulle som står mitt i rondellen och de är en hög kulle, de såg helt sjukt ut.


för L gick det bra i helgen men oj vad hon var sugen på att vara med hon förskte flera gånger övertala tränarna att hon vist kunde spela trots gips, men de gick dom inte på.
laget blev i alla fall 3:a och de var jämna matcher och nöjda tjejer och självklart fick även L medalj för hon var ju med tjejerna i båset skötte båsdörren och peppade dom men hon är fortfarande grymt besviken att hon kanske får ta av gipset i morgon för hon tror ju att då hade hon kunnat spela men den chansen är nog liten. för tyvärr värker tummen massor fortfarande så jag tror tyvärr att gipset kan bli kvar
Nu ska jag släpa mig i säng är en tidig start i morgon också
vill ni se mer skojiga bilder och få mer beskrivningar ska ni kolla denna blogg lite senare i kväll http://www.mammelooni.blogspot.com/ där lär det finnas ännu fler bilder och massa fina bilder på hennes alster, jag kunde nog inte haft bättre resesällskap i helgen :)
Spårk på dig Annika :)
kram

1 comment:

Annika said...

Spårk, spårk!! *s* Ja, vilken härlig helg vi haft! Tusen tack för skjuts och härligt sällskap! Och för mina djupdykningar i din pysselpackning! ;-) Dina alster är sååå fina! Ser fram emot nästa helg! Synd att inte Spårksamfundets övriga tre medlemmar kommer då bara. *fniss* Ha det gott och sköt om dig! Kram!