Saturday, May 19

produktiv


först har vi en bild som legat sedan pysselträffen i Ö-vik
lyckades inte få något jätte bra foto men de är min mor och far på sina hojar och över står det 18 maj 1977- 2007 och under gammal kärlek rostar aldrig.
så grattis på bröllopsdagen som var igår mamma och pappa presenten får ni då ni kommit hem från eran MC träff.
idag fyller desstuom maken år men de har varit dåligt med firande barnen är på vift, så endast svärfar har varit här men enligt maken ahr det vqarit en otroligt lugn och skön födelsedag precis i hans smak dessutom har han kunnat inviga sin egen present en ny sterio.
sedan har vi lite annat jag pysslat med först Studentkort jag har fler men fotade bara några och alla har inte band ännu tanken är att dom ska hängas runt halsen på studenten :)

lite mer kort kommer här om ni nu inte ledsnat

Får väll se om jag har mer att fylla på innan veckan är slut har en bunt kort kvar som är oskrivna har försökt göra lite udda kort med annorlunda färgval och så för att bryta lite mot vad som finns färdigt i butiker plus andra som kan tänkas sälja kort på marknaden.

Nu ska jag åka in till stan sonen är på Warhammersturnering idag var den från halv nio till halvnio och i morgon började den samma tid och slutade vid fem så han lär vara mör, dottern ahr sovit hos sin tremening i holmsund och sedan varit med en kompis i stan för hon såg ju direkt fördelen med att få vara kvar länge i stan och tjäna in 22:- istället för att måsta ta bussen.

i morgon åker maken till Frankrike

KRAM

4 comments:

Annika said...

Oj vad du varit produktiv Ulrica. Blir jättesugen på att göra lite studentkort jag med, men har ju inga sådana söta amöbor.

Favoriten blev kortet med den sittande amöban, så glada färger!

kram Annika

Karabara said...

Wow, vilka fina kort du har producerat!
Verkligen fina. Är riktigt impponerad.
Kram Karin

Annelie said...

Superfina kort vännen! :)
Hoppas du säljer bra på marknaderna i sommar!
Kram Annelie

am said...

Du bara skapar och skapar. Hoppas det går jättebra med försälningen också. Synd amn inte har någon student att göra kort till än

kram am