Saturday, June 23

6cm

just nu är jag jätte stolt, ni vet ju att jag dragit ner på mitt godisätande och jag har i stort sett inte ätit något godis sedan 1maj, 2veckor senare var jag 3,5 kilo lättare och då kom jag även på att jag skulle mäta midjemåttet så det gjorde jag och idag då jag utan problem kom i den kjol som jag provade samma dag som jag mätte midjan(då såg jag ut som ett stoppat korvskin) insåg jag att jag nog skulle kontrollmäta igen och 6cm har försvunnit, helt otroligt underbart ett halvt kilo till också men det var inte vikten som kändes viktigast utan just midjemåttet. har ju känt mig pluffsig och rund men just nu är jag super lycklig där jag traskar omkring i min korta jeanskjol som inte stramar något alls :) har även kommit i andra sommarbyxor som jag inte trode jag skulle komma i denna sommar.

vilken Belöning alltså och bäst av allt jag klarar av att undvika godis, det är fortfarande jobbigt att passera godishyllorna på affären men det blir lättare och lättare och jag klarar nu av att smaka en godis av barnen utan att känna att jag behöver mer och de är ju dit jag vill komma fast jag vet att det är ett arbete som jag får jobba på resten av livet för faller jag i sockerfällan igen lär jag ramla djupt än en gång.

lär bli en dag med en del sug då jag frossade i jordgubbar med grädde och hemmagjord maräng i går kväll, men suget får stoppas med frukt helt enkelt behöver ju bara titta på kjolen för att komma ihåg varför jag inte ska äta en massa sötsaker. sedan har jag bestämt mig för att inte ha dåligt samvete ifall jag fuskar någon gång för de blir bara en ondspiral då eftersom man gärna tröstäter lite för att dämpa samvetet, utan fuskar jag är det nya tag som gäller direkt och ingen ånger.

för er som inte har koll så var det helt naturligt för mig att äta godis till frukost, lunch och middag och sockersuget styrde över mig under hela vintern, ni kan ju gissa hur jag mådde pga det och hur kroppen reagerade, har alltid varit en gottegris men i vintras var jag värre än vanligt. men just nu är jag bara lycklig :)

ska fixa en bättre cykelkorg till kiara så jag kan ta med mig hundarna ut och cykla för lite extra motion Pepsi älskar att åka cykelkorg det gör iof Kiara också men hon vill helst stå upp i korgen vilket gör att det inte är så enkelt att cykla för mig då jag hela tiden måste hålla fast henne. så jag har önskat mig en cykelkorg för hund och katt med täckande tak då jag fyller år, för just cykling är ju en motionsform som min skröppelkropp klarar.

nu ska jag gå ut och slappa på gräsmattan och läsa lite

KRAM

10 comments:

Annelie said...

Grattis till vikt och cm minskning!
Vad duktig du är! Jag är oxå slav under sockret och önskar jag kunde vara lika duktig.
Kram Annelie

Fredrica said...

Klart att Du ska vara stolt - Grattis!

Fredrica

Annika said...

HEJA HEJA!!! Du är så duktig och härligt att det ger resultat.

kram Annika

Annika said...
This comment has been removed by the author.
Karabara said...

Åh, vad härligt att höra hur duktig du är! Förstår att du nu är riktigt stolt över dig själv, för det ska du vara!

Stor bamsekram från mig!
//Karin

netha said...

Yes, vad du är bra, så duktig. Önskar jag vore det med. Men en dag skall det komma för mig med.
Grattis och massa kramar

Annika said...

Stort grattis! Du har gjort och gör ett kanonjobb!!! Kramis!

Jaana said...

WOW !!! Jag är sååå imponerad ! Snyggt jobbat.

am said...

Va duktig du har varit. Kul att det ger resultat så man märker det så tydligt. Fortsätt i denna takten nu

kram am

Anonymous said...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片