Thursday, August 16

Tack

För responsen över mina senaste LO:s här kommer några fler en behöver jag verkligen hjälp med den med vägskyltarna och vägbilder från manhattan, hade stora planer då jag skar ut en pasparotu men sedan blev det bara tråkigt vet inte alls vad jag ska dekorera med mer, för bilderna är så röriga i sig själv, någon som har ett bra tips eller ska den bara få vara så där sidan brevid är ju den där det står i love manhattandå det gäller USA albumet har jag ett tätt samarbete med resenären själv därför är ingen text skriven ännu på vissa ställen eftersom han inte bestämt sig ännu vad som ska stå ;)

kolla in bilden från disenybutken på sidan ovan, maken har miljoners brudar att välja mellan i hela NY och vem väljer han att fota sig brevid jo Cruela Devil, var det för att hon påminde om hans fru eller ;)

tycker det var extra roligt då han kom hem och hade fotat vägskyltar och smågrejer (har en påse med biljeter vykort kvitton osv.) bara för att jag skulle scrappa dom, tror han blivit fast han också, han köpte ju även ett scrapboking kit uppe i empier state bildning men många av dom siderna var så fina så dom får vara egna odekorerade sidor i boken eller vad säger ni skulle ni våga klippa i dessa jag vågar inte, fanns även några fina mindre bilder och texter så dom ska jag använda.Måste även visa vad som hänt hemma hos oss sedan sist maken har lagt fusktegel på murstocken så den ska passa bardisken sedan har han lagt klickgolv i allrummet,
han har ju även bygt en liten inhägnad åt hundarna.
vi har ju även fått nytt tak och i veckan har barnen målat om altanen och maken målat om vindskivorna ochnu är nästa projekt att städa upp i källaren fortfarande är det kaos där efter förra vårens översvämningar vi har liksom bara laggt allt på hög så återvningen får ganska täta besök av oss just nu men så har vi numera ett garage som man utan problem kan visa upp (gick inte tidigare) och snart även en källare som är återställd i sin forna glans. trots allt jobb har vi inte känt någon stress utan vädret har ju varit så att man har kunnat varva dagar med lite hus jobb med lata dagar i solstolen och lite pyssel i pysselrummet för min del.


1 comment:

Annika said...

Så många fina LOer du gjort! Nu fick jag lite inspiration för att åtminstone släpa mig in i pysselrummet och försöka. :-) De där USA-papperna är bara så snygga! Kul att huset blivit tillsnoffsat med! Ha det gott! Kramis!