Sunday, September 9

som en stormvind

drar L genom huset de är bara att ducka ibland då hennes humör når orkanstyrka för att sedan vända åt totala motsattsen lika snabbt inte alltid man hänger med i svängarna, tur man älskar denna jänta för den hon är men en sak är säker ju tröttare hon är ju värre är hennes humör bävar inför tisdagskvällen då hon kommer hem från klassresan då får man nog smyga på tå för husfridens skull.

i morgonbitti ska jag göra sista saken på hälsokontrollen lungröntgen är det som gäller och 8.00 var tiden *huva* jag som är så morgontrött fattar inte hur jag ska lyckas ta mig hemifrån vid 7.15 och dessutom måste jag fått upp L innan och se till att hon lyckas packa de sista, inte alltid så lätt då dotterns humör är sjugånger värre på morgonen och självklart är det efter sin mor hon har de morgonhumöret men de brukar ordna sig tillslut.

på tisdag fyller min älskade lillebror år så vi laddar inför kalas de ryktas om smörgåstårta *mums* måste bara komma på den bästa presenten också han är inte lätt att ge något till
eller egentligen är han väll de bara att gå på skämtavdelningen och köpa lite pruttkuddar och skämtgrejer;) men nu är han ju vuxen och där är det svårare att ge något som passar. tror jag hittat en sak men samtidigt känns det skoj de gånger man hittar något som passar hans barnasinne, för han är ju ett barn innerst inne och han är ju alltid liten i sin syster ögon trots att han fyller 28år ska nog fundera vidare på en present bra nog och som passar ett förvuxet barn och ett kort måste jag göra också killkort är svårast att göra svårt att få dom manliga nog men han kanske ska få ett knallrosa de skulle passa honom jätte bra :)

1 comment:

Annika said...

Knallrosa kort till brorsan röstar jag för! Ingen könsdiskriminering här inte! :-D Hoppas lungröntgen är snabbt avklarad, så du kan fara hem och sova lite till sen. Kramis!