Sunday, November 18

Bilder

Här kommer lite bilder från de senaste dagarna igår var jag på pysselträff i vännäs och hade jätte skoj, tänkte dela med mig lite av alstren jag gjorde
ett litet julkort, älskar papperna som jag köpt på timari
en burk att samla julposten i på första tagen står det Julpost och sedan står det runt från alla dina vänner, innuti står det TOMT? har du inga vänner ät mer pepparkakor, denna burken vann jag med men de var lite trist för jag var enda deltagaren men jag tog min vinst (presentkort på hem och hobby) och shoppade lite blommor som jag velat ha men varit för snål för att köpa
asken köpte jag på hem och hobby under dagen och sedan klädde jag in den med mitt favoritpapper från Timari, den ser ut som en liten biblen så de vore en bra smyckeask till någon som konfermerar sig.
dagens enda LO, motivet blev min älskade lillebror
vill du se en stjärna se på mig :)
jätte skoj att göra men lite pillig i grunden har jag utgått från ett stjärnbokmönster som jag hittade här http://www.sussilull.se/ny_sida_1.htm men istället för 14cm hög har jag gjort den 1½tum vilket jag tyckte var lagomt, sedan har jag ändrat lite på den minsta bitarna som man i mönstret viker två gånger jag gjorde istället så att jag gjorde 14 st bitar som var 7,8cm och sedan 1½tum hög (vet att de blev udda mått men de var skärmaskinen som gjorde att tum blev enklast och jag orkar inte räkna om det till cm) och sedan satte jag fast dom så den första biten tejpades fast på kanerna och den andra hålls bara fast med snöret.
ser ni dom söta tagsen jag satte längst ut på snöret jag hade nämligen en super trevlig tjej som bordsgranne och är dessutom DT på en av mina favoritbutiker http://scrapaddicted.se/
och då jag sitter och funderar över hur jag ska få snygga tags i änden av snöret visar hon mig dessa som hon fått från Jane och dom blev verkligen pricken över I:et tyvärr syns det inte lika bra på bilden hur bra det blev men de var superfina tags ojojoj vad sugen jag blev på dom.
sitter just nu och säger åt mig själv att jag absolut inte får gå in i butiken och handla men de är svårt för jag fick se massa snygga papper också men jag ska inte ha med mig mer till frankrike, jag ska inte...... men ni som absolut inte behöver tänka på flyttkartonger och sådant gå in och kolla.
sedan har vi Fredagens huvudperson min lilla 13åring eller lilla och lilla, vist blev hon fin i håret då hon klippte sig föresten.
ser ni vilken söt tårta hon ville ha det är en marängtårta med en kräm av vitchoklad, grädde och turkisk yougurt innuti och till de lite hallon tårtan blev gudomlig och den där vitachokladkrämen är otäck god speciellt till hallon. ser ni i bildkanten fotbollströjan som hänger där det blev dagens bästa present de är nämligen Galaxys matchtröja och det står Beckham på ryggen, näst bästa presenten var att beckham hade gjort en assist då england spelade, gissa om lilla fröken älskar fotboll

3 comments:

Kort o gott: said...

Hittade hit på första försöket, så nu ska jag spana runt lite...

Söndagen var inte lika trevlig utan dig, men jag har minsann massproducerat så jag är nöjd ändå. Var rätt så orolig för dig igår när du skulle köra hem, fy sjutton vad halt det var!

Min vanliga blogg där jag pladdrar om allt möjligt heter http://wih.blogg.se och vill du kika på mina kort så kan du följa länken i signaturen.

Ha det så gott i Frankrike å krampårej! //Evelina

Annika said...

Så mycket fint som vanligt! Hälsa och gratta tonåringen! Kramis!

sussilull said...

Ja men den var ju jättefin! Din fönsterstjärna! Själv är jag ju helt "insnöad" på att göra kakböcker som stjärnor nu. Kul att beskrivningen kom till nytta! :-)
Ha en jättebra dag!
Kram
Sussi..lull