Saturday, April 12

Förlåt

att jag varit så dålig på att uppdatera dena sida det har varit lite mycket nu och allt nytt tar på krafterna sedan har vi haft fin besök från sverige så mitt hobbyrum har varit okuperat men lite nytt har jag gjort men fotat har jag så klart glömt dock kan ni få se hur mitt hobbyrum ser ut innan invasionen från släkten.

tittar ni noga uppe på vita hyllan ser ni bla hjärtat och en väska jag dekorerat väskan är dekorerad med jul papper från creative pappers men jag tycker inte den blev så julig så den får stå framme ska ta närbilder senare får ni se tror inte heller jag visat mitt dekorerade L.man ser också lite av min nya lösning för banden på sidan av de vita hyllorna har jag skruvat fast skruvar och sedan har jag sorterat banden i färger i små zippåsar och trätt upp dom på kullänkar och hängt upp dom lätt att ha koll och lätt att inspireras tycker jag.

annars är jag så lycklig idag jag har äntligen hittat en scrappares paradis här i Lyon

http://www.photopassion75.com/

Maken skjutsade mig dit idag och jag kom ut med lite papper, stämplar (jätte fina clear stamps med fåglar) rubons med fåglar och lite tejp och annat förbrukningsgrejs. kan lova att jag var lycklig synd att vi hade lite brottom hade nog kunnat vara där i timmar och frossat men min älskling har lovat skjutsa mig dit fler gånger och dom har verkligen allt jag behöver och lite till så nu behöver jag inte oroa mig att det är dyrt att beställa från sverige här finns alla papper jag kan tänkas behöva och lite till. har även en annan butik jag måste undersöka som vi körde förbi häromdagen så har jag tur finns det två bra affärer åt mig lite utanför citykärnan förstås men det går både buss och tunnelbana så de ordnar sig alltid

nu ska jag gå och skapa lite

KRAM

No comments: