Saturday, December 12

gjort ett litet paket

till våran hundvaktarfamilj

hittade en färdig låda med flärpar så man kunde öppna upp den och klädde in den med lite foton av Pepsi och Kiara så det blev som en öppningsbar fotoram, har gjort ett lock över texten då jag gissar att lådan nog får stå framme även efter julen då yngsta sonen i familjen avgudar dessa två hundar.

sedan stängde jag lådan och fyllde på med lite gotta,
tog ett brett band som jag tejpade ihop och sedan satte en rosett på så det är lätt att få av men får paketkänslan när man ger den. valde att dekorera minimalt då papperet i sig ju var ganska detaljrikt och innuti är det ju hundarna som är hela grejen blev själv väldigt nöjd och ångrar nästan att jag inte köpte fler lådor för den var rolig att göra och den måste ju vara perfekt om man har en "tråkig" present typ presentkort då blir asken i sig en present att spara i alla fall.

Nästa projekt är nu framlagt har man ingen gran får man väll göra en själv.
Det är det bästa med frankrike dom har massa såna saker man kan dekorera eftersom många håller på med vad det nu heter....... sånt där där man tar lack och servetter ni vet, men jag kör scrapppapper istället tycker det blir finare och inget lack då.
åter till pysselbordet

4 comments:

Anonymous said...

Decoupage heter det. Undrar om inte det kommer från Frankrike... Det låter lite franskt. Vädigt fint blir det. Hållbart också eftersom man lackar ovanpå.

Lådan är jättefin. Trevlig idé.

Malmis said...

Så fin! Om du googlar på exploding box eller liknande kan du hitta beskrivning på hur du gör egna sådana. :)

Ulrica said...

OggatoJ: Tack så heter det ja, jo det är franskt och dom är galen i det totalt galen, men det är ju bra för mig för dom har enormt många fina stommar som jag kan använda på mitt eget lilla vis.

Malmis: har gjort egen exploderande box förut men denna var lite bättre eftersom två sidor var stadiga det var mer en hård låda med två flärpar, men jag älskar att göra såna exploderande boxar också det är så mäktiga då man öppnar dom :)

La Vikinga said...

Jättesnyggt!!

Hade du köpt lådan i Frankrike också??

La Vikinga