Tuesday, July 18

Ny mobil och läkarbesök

idag kom äntligen min nya mobiltelefon en sony ericsson Z530i och hittils är jag bara nöjd måste bara köpa lite mer minne så jag kan få nytta av mp3:n också och hörlurar så klart.

har varit hos läkaren idag (en japansk smärtläkare) och gått igenom smärtpungter och de ser väll ut som vanligt jag är enormt känslig för beröring men i övrigt har jag blivit lite smidigare då det gäller att töja ben och liknande tidigare gick det knappt och nu har jag i alla fall dubblat rörligheten vilket inte är illa ska troligast få vara med på en ny forskningsgrej till hösten vilket jag ser fram emot eftersom den första (betskenen och käckgympan) funkade så bra föresten sprids nu bilder på mig bland forskare och tandläkare världen över eftersom jag hade så goda resultat efter användandet av betskenan, troligast är det det tillsamans med att jag numera rör mig lite mer som gör att i alla fall röligheten på musklerna ökar. sakta går det men en dag kanske jag kan ligga lägre än jag gör nu då det gäller smärtan, men som sagt sakta går det det var 2½årsedan jag sist testades och vist de var påväg åt rätt håll men sakta sakta.

blev dock helt slut efter undersökningen och har sovit i två timmar sedan blev jag väkt av maken då jag fått ett paket med massa pärlor, hade en sådan underbar marknadshelg så lås, förläggningskedjor och pärlor tog slut, älskar att sälja åt norrmän dom är underbara kunder.

tyvärr glömde vi kameran så jag kan tyvärr inte ens visa hur vackert vi bodde hemma hos makens faster där det finns så mycket att se det är små stileben både ute och inne och en njutning för ögat är även alla blommor.

det gick även bra med hundarna Kiara är nu en van knallehund och hon finner sig snabbt till rätta så numera kan burdörren stå öppen och hundarna varvar med att ligga i buren, på asfalten eller så hoppar Pepsi upp i stolen och kiara tigger om att få bli buren

nu ska jag vila en stund till känner i kroppen att jag är urslut fortfarande så det får bli en lugn kväll

kramar

3 comments:

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»