Sunday, July 22

SEMESTER

vist gillar jag mina marknader men efter att ha tillbringat massa helger bakom ett marknadsstånd nu i sommar ser jag fram emot semester då ska jag sova tills jag vaknar, njuta av lugnet solen och bara må bra och pyssla så klart först den 25augusti har ajg marknad igen och då här hemma i hörnefors

i helgen har maken och sonen jobbat hårt då jag stått på marknad i nordmaling med dottern, nu har hundarna fått en hundgård och oj vad lycklig dom var då dom förstod att dom verkligen får springa ut och in och slipper långlinor som trasslar. de är väll ingen riktig hundgård mer en inhägnad del av våran tomt vi har helt enkelt delat gården i mitten med staket mellan husväggen och vägen sedan har vi två grindar så man kan gå runt gården ändå. de bästa är att källardörren går rätt ut i inhägnanden så i morse tillbringade hela familjen flera timmar i den inhängnaden hundarna njöt och matte satt på bron och njöt av att jag slapp springa upp och trassla upp hundar mest hela tiden :)

nä nu ska jag fortsätta njuta av lugn och semester har pysslat lite men de kommer foto senare är just nu för semesterlat för att orka söka fram kameran ;)

KRAM

3 comments:

Karabara said...

Låter som paradiset för hundarna!
Grattis till din ledighet, den har du gjort dig förtjänt av!
Kram Karin

Annika said...

Det bästa med semestern är att bara kunna vara och göra det man har lust med för stunden. Så härligt det låter för både hundarna och dig.

Blev glad över ditt förra inlägg oxå, så roligt att barnen inte bara håller sams utan oxå har kul ihop!
kram Annika

Annika said...

Ja, semester är sååå skönt! Min tar slut på torsdag.... "Bingo, bingo, bingoooo..." *slår mig för öronen och försöker glömma jobbet* Ha det gott och sköt om dig! Kramis!