Tuesday, July 31

Göteborg

Fick fint besök av oss förra veckan har varit hemma några dagar men inte orkat uppdatera bloggen för än nu det tar på krafterna dessa semestertrippar tur det var den enda vi planerat denna sommar.


vi åkte i måndags så det blev en tidig morgon sex kom svärfar för att skjutsa oss till flyget och sju gick planet, pga regn så ägnades den dagen åt shopping och det blev en hel del pyssel inshoppat för mig och dottern köpte kläder killarna var lite snålare dom så de fick vara våra personliga bärare istället ;)


avslutade kvällen med en pizza på makens favoritresturang, gudomligt gott säger jag bara min var en ganska enkel med färska tomater ruccola och mozzarella dessutom är dom stenugnsbakade

tisdagen startade också tidigt då vi tog färjan som gick 7.00 till Danmark, vi hade även turen att få låna en bil av en av M:s arbetskamrater så vi valde att lämna fredrikshamn och åka till skagen istället.det var vackert även om vädret inte var det bästa, K och L var mest facinerad av alla maneter i vattnet sådant finns ju inte uppe hos oss och visa av maneterna var ju inte direkt små, någon krabba plus en del snäckor såg dom också så klart


Onsdagen tog vi sovmorgon innan vi åkte till Marsstrand där var det vackert och övriga familjen gick en rundtur i borgen medan jag satt kvar ute i solen (var typ första dagen på 4veckor solen sken där eller nått sådant) och bara njöt. sedan blev det räckmakor och fich and chips nere i hamnen, jag och L ögonshoppade för dyrt var det verkligen där. på vägen hem stannade vi och barnen gjorde ett tappert försök till att doppa sig men vattnet var för kallt och de blåste för mycket.Fick i alla fall en ganska fin bild på mig och Lsedan avslutade vi kvällen på Lisaeberg och L åkte sin livs första bergodalbana och det blev lisebergsbanan, men de var så skoj så balder åktes strax efter och L var överlyklig att hon vågade.Torsdagen var hemresedag och vi tog en sovmorgon igen innan vi begav oss till stan för lite avslutande shopping.

väl hemma så satte vi oss i bilen direkt för självkart var vi tvungen att åka in och hämta hundarna och det var två lyckliga hundar som mötte oss och en nästan lika lycklig katt, i alla fall tills katten fattade att skulle han följa med oss behövde han åka bil de är verkligen inget han gillar.sedan har vi haft slappardagar vår hundgård är perfekt då man numera kan ligga eller sitta och sola eller bara slappa och hundarna kan springa ut och in som dom vill.


idag har vi en inne sitar dag då regnet vräker ner jag sitter och målar stämpelmotiv så tanken är väll att det ska skapas lite har lite ofotat som jag måste visa snart också, måste skärpa mig på den fronten är jätte dålig på att fota mina alster men de kommer jag lovar.

2 comments:

Annika said...

En sån härlig semester ni haft! Fotot på dig och L var ju såååå fint! Ser fram emot att få se det scrappat! Häls henne förresten att hon var modig som åkte Balder! Den ska visst vara nåt i hästväg har jag hört! Ha det gott! Kramis!

am said...

O vilka härliga semesterbilder. verkar som om ni har haft det bra.
Själv skulle jag aldrig ge mej upp i Balder, var tillräckligt att stå nedanför och titta

kram am