Tuesday, July 31

Stolt

måste få skryta lite över sonen
han är ju liksom sin mor och far en stor bokläsare nu i juli månad har han läst ut 11 stewen king böcker plus Harry potter sju.
ok 12 böcker på 31 dagar kanske inte är något tycker några men de är ju inte små böcker han läser tror ingen av king böckerna han läst varit under 400 sidor och harry potter är ju på över 600 sidor och dessutom på engelska. finns bara en nackdel på de hela de är sällan man ser honom för oftast ligger han på sin säng eller i hängmattan med ansiktet gömt i en bok.

ibland är det nästan synd om L som är den enda i familjen som föredrar sport och rörelse istället för böcker vi är ganska tråkiga i hennes ögon många gånger

4 comments:

Annika said...

Wow! Det var inte dåligt!!! *stående ovationer* Förstår att du är stolt! Kramis!

"Witch" said...

Skönt att det finns bokmal fortfarande bland barnen. Här har A också läst nya HP på engelska samt den föregående för att komma ihåg vad som hänt :)Före jag blev sjuk plöjde jag tegelstensromaner i massor. Nu är jag glad att jag orkar läsa bloggar ;)
Ha en fortsatt skön sommar vännen!
*kram*

Karabara said...

Men vad roligt!
Jag har oxå en inbiten bokläsare här hemma. Amanda läser flitigt all vad hon kommer åt. Hon har redan plöjt ur alla Harry Potter böckerna och längtar efter att den sista HP boken ska komma ut på svenska. (Hon är 11år) Jag förstår att du är stolt och det ska du fortsätta att vara!
Kram Karin

am said...

wow, va härligt. Minns själv när jag låg med näsan i tegelstenarna. Har också plöjt igenom ett antal King-böcker

kram am