Wednesday, August 29

Vatten


mor och far har någon gång varit lite smått avundsjuk över att vi har så nära till vattnet men nu när dom själv fått sjötomt så klagar dom förstår inget alls ;)
bilden brevid är tagen av min bror och visas bla på VK.se
de är lilla Röbäcken som valde att lämna sin fåra och ge de boende på området Kravatten en bild av hur det är att ha en sjönära tomt.
Vet att då vi bodde där för många årsedan var det översvämning på annat håll i sverige och L som då var runt 3-4 år frågade om Röbäcken kunde svämma över, nä säger mamman ärligt dessutom bodde vi ju ungefär 200meter från bäcken och jag trode verkligen inte att den lilla bäcken som sommartid mest är små torr skulle kunna rinna så över sina breddar, nu har dom vist fått gräva en ny fåra och leder de mesta av vattnet ner i sandtaget så nu hoppas jag vattnet sjunker i Röbäck inte skoj alls att behöva vadarstövlar för att ta sig ut genom dörren.
föresten så blir det nog en flytt eller om inget inträffar blir det en i morgon är det hälsokontroll och de var en sjuhelsikes hälsokontroll för oss vuxna, barnen hade en liten lättare vilket känns skönt, men oj vad det snurrar frågor i huvudet på en och fortfarande är K anti men han börjar lätta lite i alla fall

1 comment:

Annika said...

Förstår att de gläds över sjötomten... *s* Idag regnade det inte så mycket alls, tack och lov! Så ni flyttar! När? Kramis!