Thursday, June 14

Att göra någon gladTror någon av mina kortpysslar vänner kommer säga, det var du då dom ser detta kort och vist var det jag :)


personen i fråga som själv får lista ut att det var jag genom att kolla här i bloggen är en liten piratälskare eller en speciell pirat är det hon älskar och då jag såg detta papper som jag använt till mitt kort viste jag att jag var tvungen att dela med mig av lite papper och jag har förstått att personen ifråga blev glad idag men även är nyfiken på vem det var och här är svaret papperet kommer från norr :)
vist är det ett härligt piratkort jag har öppnat upp det så man även ser baksidan av kortet, skrynklorna på lapparna har jag gjort själv tyckte de behövde se lite mer ruffsiga ut för att kännas äkta piratiga till detta kort.
har gjort min mamma glad idag också, de är hennes födelsedag och jag kom dit med ett fotoalbum bara till henne än så länge finns där bara 5 sidor men jag lovarjag ska fylla det med massa minnen, men självklart glömde jag fota både album och sidor men jag hoppas mamma lyckas lära sig sin nya kamera snabbt så hon kan skicka bilderna till mig för jag han fota allt hos henne istället så då mor ahr lärt sig ladda bilderna i kameran kan ajg dela med mig.
nu ska jag fortsätta skapa fick lite nya magnolia stämplar idag Äntligen

6 comments:

Annika said...

Så läckert kort! Såg papperna på Tiimari idag. Så coola! Hoppas att personen ifråga nu hittar hit och fattar galoppen innan hon dör av nyfikenhet. *fniss* Kramisar!

Miapuh said...

Tjenare!
Aha coolt :) så de var du *fnissar*
Vad har de mer på Tiimari nuförtiden? är så hyfiken för jag har ingen koll alls, men funderar på att skicka dit en kompis snart
Nu har jag länkat till dig hade helt missat det inte meningen ju.
Läckert kort :D
kramis Mia

"Witch" said...

Ulrica din RACKARE !!! *fnissar glatt*Så det var duuuu som är min hemliga avsändare!! Åhhhh gulledig så glad jag blev!! Tack rara söta du!
Och min speciella pirat är snyggast i hela världen! *flinar glatt*

Tack för du förgyllde min brevlåda såhär i all flyttstress!! Och nu slipper jag vara nyfiken längre - vilken lättnad :D
*kramar hårt om*

Laila said...

Det var ett jätte snyggt kort du fått till! Å riktigt läckra papper. Det är bra synd att inte Tiimari finns här i Sthlms området längre... :-\

Annika said...

Visst är det roligt att överraska och speciellt när mottagaren blir lycklig!

kortet är jätteläckert!
kram Annika

Rodrigo said...
This comment has been removed by a blog administrator.